استفاده از چای کیسهای روی چشم یک درمان خانگی ساده و ارزان است. این اقدام نه تنها به کسب آرامش کمک میکند، بلکه برای بهبود برخی بیماریهای چشمی نیز موثر است.
گونههای گیاهی چای با نامهای "کاملیا سیننسیس" و "کاملیا سیننسیس آسامیکا" که در کشورهای متعددی از جمله چین، هند، ژاپن و سریلانکا رشد میکنند. چایهای دیگری همچون چای سیاه، چای سبز، چای سفید و چای اولانگ از این گیاهان تهیه میشوند.
چایهای کیسهای به اندازهی کمپرسهای سرد و گرم بسیاری از بیماریهای مزمن چشمی را از بین میبرند.
چای یک کمپرس سرد
کاهش حلقههای تیره زیر چشم: رگهای خونی گشاد شده زیر چشم در به وجود آمدن حلقههای تیره نقش دارند. چای کیسهای روی چشم به انقباض رگهای خونی کمک میکند.
کاهش پف زیر چشم: کیسه چای به عنوان یک کمپرس سرد به کاهش پف یا تورم زیر چشم کمک میکند.
تسکین چشم صورتی: با کمپرس سرد چای کیسهای بیماری خشکی و التهاب چشم صورتی یا همان ورم ملتحمه درمان میشود.
قرمزی چشم: چشم خون آلود زمانی رخ میدهد که رگهای خونی زیر چشم ملتهب شده باشند. با کمک چای کیسهای این مشکل برطرف خواهد شد.
بهبود جراحت چشم: برای درمان مشکلاتی که از ضربه خوردن به چشم رخ میدهد قرار دادن چای کیسهای به مدت 15 دقیقه میتواند جراحت ناشی از آن را برطرف کند.
چای یک کمپرس سرد
تسکین بلفاریت: بلفاریت یک التهاب پلکی که از باکتریها، شوره سر یا مشکلات غدد چربی پلکها ایجاد میشود. قرار دادن کیسه چای گرم به مدت 1 دقیقه برای پیشگیری از مسدود شدن غدد چربی جلوگیری میکند.
تخلیه گل مژه: از آنجاییکه گل مژه یک توده قرمز و دردناک است و از عفونت زیر چشم به وجود میآید، با یک کمپرس چای کیسهای گرم به مدت 10 الی 15 دقیقه برای چند مرحله در روز به تخلیه چرک عفونت کمک میکند.
تسکین خشکی چشم: خشکی چشم از تبخیر اشک چشم رخ میدهد بنابراین با کیسه چای گرم میتوانید به ترشح چربی و بهبود کیفیت اشک کمک کنید.
فواید انواع چای
چایهای سیاه، سبز، و سفید دارای آنتیاکسیدانها و کافئین هستند که ممکن است به بهبود برخی بیماریهای چشم کمک کنند. چای بابونه برای تسکین و بهبود عفونتهای چشم، انسداد مجاری اشک و ورم ملتحمه استفاده میشود. بابونه با داشتن فلاونوئید در کاهش التهاب چشم نیز موثر است.
چای سیاه و چای سبز
چای سیاه و چای سبز حاوی پلیفنولها، کافئین و مواد معدنی است. این چایها به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکنند و از آسیب سلولی پیشگیری میکند و دارای خواص ضد التهابی هستند.
پژوهشهای پزشکی نشان دادهاند که تاثیر چای سبز به مراتب بیشتر از چای سیاه میباشد. کافئین موجود در این چایها نیز دارای آثار مثبتی هستند. استفاده از کافئین ممکن است به بهبود انعطافپذیری پوست، کاهش حلقههای تیره دور چشم و همچنین کاهش تورم و پیگمانتاسیون کمک کند.
همچنین، مطالعهای در سال 2018 نشان داد، افرادی که روزانه چای گرم مصرف میکردند، نسبت به آنهایی که این کار را انجام نمیدادند، 74 درصد احتمال کمتری داشت به بیماری آب سیاه مبتلا شوند.
نحوه آماده کردن کیسه چای
دو چای را در آب داغ قرار دهید، آب موجود را با اعمال فشار خارج کنید، برای استفاده از کمپرس چای گرم بعد از زمان کوتاهی اجازه دهید دمای آن کمی پایین بیاید و برای استفاده از کمپرس سرد آن را در یخچال قرار دهید. چای کیسهای را به مدت 15 دقیقه روی چشم قرار دهید.
فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا
02155083613-5
به شبکههای اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.
کانال تلگرام: https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/
آپارات: https://www.aparat.com/citikala
به مقدار زیاد پختن مواد غذایی برای مصارف روزهای بعد، از روشهای هوشمندانه برای صرفهجویی در وقت است. ما در نکات خانهداری فروشگاه اینترنتی سیتی کالا روشهای فریز کردن غذا را آموزش میدهیم تا در اثر انجماد نادرست به کیفیت غذا آسیبی نرسد.
غذاهایی را انتخاب کنید که در اثر اجماد همچنان کیفیت خود را داشته باشند
غذاهایی مانند نان، برخی کیکها، سوپ، خورش، سبزیهای تفت داده شده و نیز گوشت قرمز و سفید میتوانند کیفیت مطلوبی داشته باشند. موادی مانند هندوانه، خیار و کاهو به دلیل داشتن آب بالا در آنها نرم میشوند.
در مورد فریز کردن غذاهای چربیدار مانند شیر و ماست کار کمی دشوارتر خواهد بود. چرا که بعد از یخ زدایی چربی به حالت دلمه شده و حتی مواد غذایی همچون لازانیا و پاستا نیز به تودهای از خمیر تبدیل میشوند.
برای بسته بندی و فریز کردن مواد غذایی پهن حتما آنها را در بستههای نازکتر بسته بندی کنید تا فرآیند فریز شدن سریعتر انجام شود.
غذا را پیش از فریز کردن خنک کنید
اگر غذای گرم را در محیطی سرد قرار دهید، علاوه بر گرم کردن غذاهای دیگر، دمای یخچال را نیز بالا برده و این امر سبب رشد باکتری در غذا میشود. دمای بین 5 الی 60 درجه بیشترین احتمال رشد باکتری در مواد غذایی را دارد.
حجم مواد غذایی کمتری را در فریزر قرار دهید
به اندازه مورد نیاز خود غذا را بستهبندی و فریز کنید. اینگونه شما هم به اندازه مورد نیازتان غذا را گرم کردهاید و هم زمان کمتری صرف یخزدایی آن میکنید.
بستههای غذا را به خوبی هواگیری کنید
برای جلوگیری از بد بو و بیکیفیت شدن مواد غذایی از کیسهها و ظروف مخصوص استفاده کنید و تا جاییکه امکان دارد بستهها را هواگیری کنید. مواد غذایی مانند سوپ یا اسموتیها را نیز به صورت لایههای نازک در فریزر قرار دهید.
به بستههای مواد غذایی برچسب تاریخ بزنید
این به شما کمک میکند که زمان فریز خود را بدانید. فراموش کردن تاریخ انجماد آن باعث هدر رفتن آن میشود. به عنوان مثال یکسری از مواد غذایی به مدت 3 ماه(پروتئین حیوانی)، درحالیکه برخی از مواد غذایی تا 6 ماه قابلیت فریز شدن دارند(سبزیجات).
جدول زمانبندی فریز کردن مواد غذایی
نوع ماده غذایی | ماههایی که میتوانند فریز شوند |
همبرگر، سوسیس و کالباس | 1 تا 2 |
گوشت کبابی و استیکی، پخته نشده | 4 تا 12 |
گوشت چرخکرده، پخته نشده | 3 تا 4 |
گوشت، پخته شده | 2 تا 3 |
مرغ کامل، پخته نشده | 12 |
مرغ تکه شده، پخته نشده | 9 |
مرغ پخته شده | 4 |
پرندگان شکاری، پخته نشده | 8 تا 12 |
ناگت مرغ | 1 تا 3 |
غذاهایی که درونشان گوشت دارند | 2 تا 3 |
سفیده یا جایگزینهای تخممرغ | 12 |
غذاهای آماده فریزری | 3 تا 4 |
آب و عصاره گوشت و مرغ | 2 تا 3 |
سوپها و خورشها | 2 تا 3 |
پیتزا | 1 تا 2 |
ماهیهای غیر چرب | 6 تا 8 |
ماهیهای چرب مثل سالمون و قزلآلا | 2 تا 3 |
زمانیکه به سراغ خرید لوازم خانگی میرویم، معیارهایی چون قیمت و کیفیت وسایل را در نظر میگیریم. برای اینکه این انتخاب به بهترین نحو ممکن اتفاق بیفتد باید اطلاعات کافی در زمینه انتخاب آن به دست بیاوریم. در بخش نکات خانهداری فروشگاه اینترنتی سیتی کالا راهنمای خرید آبمیوهگیری را توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
دستگاههای آبمیوهگیری به طور کلی به سه دسته آبمیوهگیری دستی، برقی و آبمرکباتگیری تقسیم میشوند.
· دهانه آبمیوهگیری: هر چه آبمیوهگیری دهانه بزرگتری داشته باشد مناسبتر خواهد بود. چرا که نیاز به خرد و تکه کردن میوه نخواهد بود.
· لرزش و صدای آبمیوهگیری: مدلی از آبمیوهگیری را انتخاب کنید که لرزش کمتری داشته باشد، در غیر اینصورت پیشنهاد میکنیم آن را روی یک سطح صاف قرار دهید.
· قدرت آبمیوهگیری: قدرت آبمیوهگیری میتواند متغیر باشد. معمولا این قدرت از 600 وات شروع میشود و در مدلهای قویتر به 1500 وات میرسد.
· سرعت آبمیوهگیری: سرعت آبمیوهگیری به چرخش موتور دستگاه مربوط میشود. بنابراین هر چه قدرت چرخش بیشتر باشد آبمیوهگیری کار خود را سریعتر انجام خواهد داد.
· میزان مصرف انرژی: برای آنکه بتوانید این مورد را به خوبی بررسی کنید باید به توان مصرفی دستگاه یا همان قدرت موتور دقت کنید. برای این کار میتوانید تا حدودی از برچسب مصرف انرژی که در دستگاه وجود دارد استفاده نمایید.
· جنس بدنه: از مسائل مهم در انتخاب آبمیوهگیری جنس و وزن دستگاه میباشد. به طور معمول جنس دستگاههای آبمیوهگیری از استیل، پلاستیک یا تلفیقی از هر دو میباشد. در نهایت این دو جنس از لحاظ استحکام تفاوت زیادی با هم دارند.
بهترین برندهای آبمیوهگیری:
برندهای مختلفی در تولید آبمیوهگیری شهرت دارند اما بخشی از آنها در تولید لوازم برقی قویتر بوده و رضایت مشتری را به خود جلب کردهاند.
· آبمیوهگیری براون
· آبمیوهگیری بوش
· آبمیوهگیری پاناسونیک
· آبمیوهگیری فیلیپس
· آبمیوهگیری تفال
· آبمیوهگیری کنوود
· آبمیوهگیری مولینکس
· آبمیوهگیری فلر
همیشه موارد زیر را در خرید آبمیوهگیری به یاد داشته باشید.
دستگاههای آبمیوهگیری که امروزه در بازار و توسط برندهای مختلفی تولید میشوند انواع بسیار زیادی دارند و در طیف گستردهای جای گرفتهاند. برای مثال نوعی از آبمیوهگیریها هستند که در آنها کاراییهای دیگری نیز به دستگاه اضافه شده است. معمولا چنین دستگاههایی انتخابهای خوبی برای صرفهجویی در هزینهها به شمار میروند. دستگاههای آبمیوهگیریای که امروزه قابل دسترسی هستند به طور کلی تک کاره، دو کاره، سه کاره، چهار کاره و پنج کاره هستند. معمولا قابلیتهایی که این دستگاهها دارند شامل مخلوط کن، رنده کننده، آسیاب کننده و... میشود.
دستگاه آبمیوهگیری چند کاره
در رابطه با آبمیوهگیریهای چند کاره نظرات زیادی ارائه شده است. اگر بخواهیم از مشکلات آنها بگوییم این است که در باز و بسته کردن و نیز تعویض قطعات با مشکل روبهرو خواهیم شد.
فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا
02155083613-5
به شبکههای اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.
کانال تلگرام: https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/
آپارات: https://www.aparat.com/citikala
حتی زمانیکه در آب هستید، باید فاصله رعایت شود چرا که ویروس کووید 19 به واسطه تماس نزدیک افراد و حتی از طریق ترشحات و ذرات تنفسی که با عطسه و سرفه پخش شدهاند منتقل میشود.
آیا کووید 19 در آب منتشر میشود؟
شواهدی مبنی بر این که ویروس SARS-CoV-2 که منجر به کووید 19 میشود بهواسطهی فعالیتهای تفریحی در آب قابل انتشار است، وجود ندارد. طبق توصیهی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، ضدعفونی کردن درست آب بسیار مهم است و ضدعفونیکنندههایی مانند کلر، اصلیترین راه پیشگیری از انتشار آلودگیها از جمله ویروسهای موجود در آب هستند.
موارد زیر برای رعایت بهداشت در شنا اهمیت بهسزایی دارند:
-از وسایل مشترک مانند تخته شنا، لوازم شنا، عینک شنا و ... استفاده نکنید.
-با زخم باز به هیچ وجه شنا نکنید.(عفونتهای واگیردار مانند هپاتیت A میتوانند بسیار خطرناک باشند).
-قبل از شنا حتما دوش بگیرید.
هر چند مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در مورد بهداشت شنا با توجه به ادامهی جریان COVID-19دستورالعملهایی داده است، اما این آژانس اعلام کرده است که تصمیم نهایی مبنی بر باز شدن و فعالیت استخرها به عهدهی کشورها، شهرها، مدارس و سایر سازمانهایی است که بر آنها نظارت دارند.برای مناطقی که اجازه دادهاند استخرها بازگشایی شوند، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها دستورهای بخصوصی برای بهداشت و ضدعفونی کردن جهت پیشگیری از انتشار کووید 19 ارائه داده است.
توصیههای بهداشتی برای کارمندان استخر و تاسیسات
بهداشت دست: کارمندان و شناگران مدام باید دستهای خود را بشویند. بنابراین تمام استخرها باید به صابون و مواد ضدعفونی کننده مجهز باشند.
ضدعفونی سطوح: سطوحی که زیاد لمس میشوند باید به طور مکرر ضدعفونی شوند. توصیه میشود برای هر نوع وسیله آبی از ضدعفونی کننده مخصوص آن استفاده کنید. در نظر داشته باشید تهویه مناسب برای محیط استفاده شود. با پنکه و سایر تجهیزات تهویه هوا امکان ورود هوا را به فضای استخر بیشتر کنید.
امکان فاصلهگذاری اجتماعی با چیدمان صحیح صندلیها: حداقل فاصله مناسب بین صندلیها باید 2 متر باشد.
ایجاد موانع فیزیکی برای حفظ فاصله اجتماعی: از علائم قابل مشاهده برای رعایت فاصله گذاری استفاده کنید، مانند نواربندی استخر.
استفاده نوبتی از فضاهای مشترک: فضاهای مشترک مانند رختکنها به صورت مداوم باید ضدعفونی شوند. اگر کارمندان به صورت شیفتی هم بیایند مناسب خواهد بود.
آموزش مناسب: از علائم و بنرها و بلندگوها برای توصیه کردن و آموزش دادن جهت پیشگیری از انتشار بیماری استفاده کنید.
ایمنی کارکنان: حتماً برنامهای برای شناسایی کارمندان بیمار داشته باشید تا آگاه و مایل باشند که وقتی ناخوش هستند در محل کار حاضر نشوند. وضعیت سلامتی کارکنان را مرتباً پیگیری نمایید.
ایجاد محدودیتها: برخی از امکانات باید حذف شده یا موقتاً تعطیل شوند مثلاً دستگاههای بازی.
توصیههایی برای مراجعه کنندگان:
سرفه و عطسهتان را بپوشانید: کارکنان و شناگرها باید حتماً اصول بهداشت تنفسی را رعایت کرده و حین عطسه و سرفه جلوی دهان و بینی خود را بگیرند.
ماسک بزنید: استفاده از ماسک ضروری است، خصوصاً وقتی که حفظ فاصله اجتماعی سخت است. ماسک صورت نباید هنگام شنا در آب پوشیده شود.
از وسایل مشترک استفاده نکنید: از وسایل مشترک مانند اسباببازیهای آبی، تخته شنا و ... استفاده نکنید. اگر از وسیلهای مشترکا استفاده میشود باید بین هر استفاده، ضدعفونی شود.
تجمع ممنوع: چه در داخل آب و چه در بیرون از آن تجمع ممنوع است. در مورد کلاسهای جمعی شنا نیز باید دستهبندی و نوبتی کردن اجرا شود.
اگر بیمار هستید در خانه بمانید: اگر در معرض ویروس بودهاید یا بیمار هستید و یا تست کووید 19 تان مثبت شده باید در خانه بمانید.
فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا
02155083613-5
به شبکههای اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.
کانال تلگرام: https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/
آپارات: https://www.aparat.com/citikala
چه جاروبرقی مناسب است؟
کوچکی یا بزرگ بودن جاروبرقی بنا به نیاز مصرف کننده انتخاب میشود. جاروبرقیها انواع مختلف هستند.تک کاره یا جاروی خاک: مناسب مصارف خانگی، کفپوش و سطوح سرامیکی میباشد.
دوکاره یا جاروی مخصوص آب و خاک: مناسب برای جمع کردن گرد و غبار و مواد مایع میباشد. قدرت و مکش دستگاه بالا بوده ومناسب محیطهای بزرگتر و رستورانها میباشد.
سهکاره یا آب و خاک و شوینده: این نوع جاروبرقیها به دو دسته تقسیم میشوند. نیمه صنعتی، که مورد استفاده در کارگاههای تولیدی و ساختمانهای در حال ساخت و ساز میباشد. مدل صنعتی، به دلیل قدرت مکش بالای آنها در کارخانههای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند.
برخی از جاروبرقیها دارای کیسه(پاکت زباله) و برخی مخزن میباشند. زمانیکه مخزن کیسهای پر شود در نشانگر قابل رویت خواهد بود. جاروبرقیهای مخزنی به دلیل شفاف بودن آن نشانگر ندارند و در صورت پر شدن در مخزن آن نمایش خواهد داد.
توان موتور
کارکرد یک جاروبرقی را توان آن مشخص میکند. اکثر جاروبرقیها چیزی حدود 1400 الی 2500 وات توان دارند. معمولا توان 1700 الی 2000 وات برای استفاده در مصارف خانگی کافی است.
توان مکش
در دفترچه هر جاروبرقی 2 عدد در مشخصات فنی ذکر شده است. چنانچه عددی مشابه 1400/300 در فهرست فنی مشاهده کردید، یکی به معنای قدرت موتور و دیگری به معنای مکش دستگاه خواهد بود. جاروبرقیهای بوش، پارس خزر، فیلیپس و اسنوا از نمونههای جاروبرقی بامکش خوب هستند.
صدای جاروبرقی
جاروبرقیهای امروزی صدای کمتری دارند. حتی برخی از جاروبرقیها توانایی جارو در حالت بیصدا را نیز دارا میباشند.
چرخ جارو
هر چقدر چرخ جاروبرقی بزرگتر باشد انطافپذیری دستگاه بالاتر بوده و جاروکشی نیز آسانتر خواهد بود.
لوله تلسکوپی
اگر مراقب نباشید طول لوله نامناسب ممکن است به مفاصل شما آسیب بزند. لولههای بالاتر از ارتفاع 2 متر نیز باعث کاهش مکش میشوند.
فیلتر هپا
این فیلتر مناسب برای جلوگیری از پخش شدن گرد و غبار در هوا میشود.
لوازم جانبی
هنگام خرید جاروبرقی دقت کنید که سریهای آن تکمیل باشند، سری مخصوص سنگ، پارکت، دیوارها و درز مبل
نمایندگی
همیشه ممکن است نیاز شما به لوازم یدکی جاروبرقی باشد، بنابراین هنگام خرید به نمایندگی و خدمات پس از فروش آن دقت داشته باشید.
فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا
02155083613-5
به شبکههای اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.
کانال تلگرام: https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/
آپارات: https://www.aparat.com/citikala