​نحوه خشک کردن انجیر در منزل

انجیرمیوه ای سرشارازآهن، کلسیم و پتانسیم است. با درست خشک کردن انجیرمی توانید مواد مغذی و طعم شیرینی انجیر را تا ماه ها حفظ کنید. براساس مطالعات انجام شده توسط دانشمندان دانشگاه فلوریدا، انجیر یکی ازمیوه های که باید کشت شود. قدمت میوه انجیر به 6000 سال میرسد چون درآن زمان به عنوان غذای اصلی بوده است. میوه انجیراز مقدارزیادی فیبررژیمی تشکیل شده است. خشک کردن انجیر بهترین راه موثر برای حفظ کردن مواد مغذی می باشد که می توانید در سالاد، دسر و یا هرگونه غذای جدید استفاده کنید.

مراحل خشک کردن انجیر در خانه

در ابتدا انجیرها از هرگونه آلودگی شسته و بگذارید خشک شود. سپس ساقه انجیرو لکه های موجود بر روی آن را با چاقو ببرید.


 

برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا

www.citikala.com

02155083613-5

به شبکه‌های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.

کانال تلگرام: https://t.me/citikala

صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/

آپارات: https://www.aparat.com/citikala

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد